Friday, October 12, 2012

[gambar] sekitar Konsert Nusantara

          semalam,malam jumaat..lame jugak duk flip flop hati dan perasaan..sama ada nak pegi ke tak,nak pegi ke tak..biase laa,hati manusia,suke barang free je..bile masuk part kene keluar duit,dah jadi slow sikit..tapi takpe lah,pikir punye pikir aku pegi jugak..Konsert Nusantara bersempena pesta konvokesyen UIA..padahal tak pikir mane pon sebab petang tu berkejar maen futsal ngan budak satu course,balik pukul 7.30 mandi, solat pukul 8 dah tercegat dekat dewan tempat nak buat konsert.

          kebetulan,ade gambar masuk dalam skrin mase cameraman duk pusing-pusing kamera die..ade kengkawan yang duk belakang duk tingkat atas kate aku duk seat VIP..padahal tak pon..aku beli tiket silver je..tapi rezekinye dapat duk dekat depan sikit..boleh laa masuk dalam skrin cameraman tu..dan seronok jugak laa snap-snap gambor..nasib baek ade bawak lens panjang..hihi.. keseluruhannye Opick best nyanyi 8 lagu,Edcoustic best,Hafiz Hamidun nice dengan zikir terapi,Ezad best dengan Jesnita nye..










***tapi yang lagi seronok,makwe ramai gile pegi konsert ni..lelaki tak ramai,biase-biase je *jangan marah*
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

6 comments:

cimöt said...

awek2 mmg suka laa pon...

mizsfatima said...

nic pic... sy pun ada dtng n dpt seat depan stage. boleh sy minta izin untuk share pic nie kat blog sy. nti sy krdtd kat awk boleh.

jaya jr said...

cimot:haha,itu laa pasal..tahan mate je laa..tapi kadang2 terlepas jugak

muszfatima:oo,boleh je..takde masalah :)

mizsfatima said...

tq..photog trganu jgk eh... nice to know u. satu negeri rupanya

nurul cHempaka said...

weyh..jelez la tym aku ada kt uia takde retis famous2..huhu

jaya jr said...

miszfatima:haha..OK!

nurul:haha,menipu je..2 tahun duk sini ni ramai je artis datang UIA..saje tak nak pergi la tu