Sunday, April 15, 2012

makan di Seoul Garden KL Festival City


makan seoul garden..1st time masuk sini.dekat je ngan kampus aku ni haa..dalam KL Festival City,Danau Kota..mulenye plan nak makan Mekdi je ngan kakak aku dengan suami die..tapi las-las sebab die yang terlebih lapor dari aku,plan pon ditukar ke sini..nak kate murah tu tak de laa murah sangat..RM26++ kot untuk lunch..tapi affordable laa sebab die makan style buffet..melantak sepuasnye kat dalam sampai pukul 4..tapi untuk sape-sape yang makan cara hardcore laa..tapi tak rase nak ambik gambar banyak-banyak mase makan tadi sebab macam culture shock sikit jumpe makanan minuman terlebih banyak..haha

***lagi untung makan kat sini berbanding makan tutti frutti..full house perut tu jadinye..makan harini,sampai esok tak makan pon takpe..pesanan penaja,klo bawak awek jenis diet memang rugi besar laa..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

4 comments:

Syakir Rahman said...

ahaahahaha...xde gmbr makanan ke XD

jaya jr said...

gambar makanan takde..haha..jahat x?

Syakir Rahman said...

ceh...stakat tempek gmbr ko sbijik baek xyah...hahaha... aku lg jahat XP

jaya jr said...

haha..ni bukan gambar aku laa..ni gambar kawan aku