Tuesday, December 15, 2009

holiday villa temerloh


muke2 sejuk yg xmandi pg..

wah,lamenye aku x update blog aku nih..betol gk org ckap,hangat2 tahi ayam..
tp aku rase mcm nk update dh blog ni satu mase dulu,tp cbuk ngn exam..pdahal bru midsem j kot,tp mmber2 sebilik smue semanagat mcm nk final..so,aku pon kne ikot jejak langkah diowang aa..klo x,jatuh aa prestasi aku yg da agak jatuh sem lpas..smpai aku nk tngk cite korea yg aku baru beli pon x smpai ati..aku tahan j smpai laa aku blik umah ni,skali ngn update blog.lpas abis j tngk cite korea tu,bru aku update mnde alah yg terkenal dgn alphabet 'B' dikelilingi dgn warne oren ni..mcm tu ah lbih kurang..mcm2 mnde ak tangguh ntuk exam ni..aku harap yg terbaek ntuk sem las nih..maen2,blajo2,tido2..hidup ni kne yg senang2 j..klo bleh xnk pening2..

mcm biase yg berlaku dari zaman dlu kala lagi,lepas exam blik kg..tp aku stay lg sehari kt sane..melepaskn dlu ape yg patot..maen futsal,tngk wayang kjap,mkn2 baru naek bas SP bumi pulang k bumi terengganu..naek bas agak lewat..dlm pkol 11..biase 10.30 j..aku pon ngantok gile..sbb mlm sbelomnye xtido..pegi maen futsal ngn mmber2 pastu g mkn2..blik mkn2 ntah mcm mane,aku rase nk belajo gitar..belajo laa lagu yg senang2..kekok gile..tp ok j.aku tunggu j nk solat subuh sbb aku tau,klo aku tido,kompem x smayang subuh..lpas subuh bru tido..bagun2 hari tu pkol 12..perghh..x patot betol klo hidop ari2 tp bangun pkol 12..da laa ari tu ari jumaat..

x sampai karak lagi,aku da tido..mmber2 laen ade duk maen multiplayer pes..mcm shuri ar,mubim,awan,pp...ade aa gelak2 smpai blakang kot..aku x maen la game dlm nset,aku maen PSP.kepunyaan zharif bos..dlm ramai2 kwn aku atas dunie ni,die sorg j ade PSP..mmg stylo aa..awek2 aku x ambik tau sngt..sbb klo yg aku minat,sume da ade pakwe masing2..hahaha..aku j xde org minat..
sejuk dlm bas bkn maen lg..cum xde salji j..klo ade,mmg rase mcm dkat korea,tmpat yg aku teringin nk pegi..sweater aku x pkai sbb ade dlm beg..mlas nk bukak..tido aje laa..pastu tetibe aku rase panas..jarang jadik mnde2 cenggini..pastu ade pulak aku dengar suare2 yg masih lg bersembang..x tau nk tido k ape bdk2 ni..upenye bile aku bukak mate bas aku x bergerak..kt tepi sume gelap..aku ingt drebar brenti kt R&r..peh,perkare x dijangka berlaku..bas rosak..pak drebar da turun pegi cek enjin..walopon bas tu dipenuhi bdk2 engine tp masih x leh hidupkan bas tu..sbb dasar uia yg lebih bnyk teori berbanding praktikal..klo nk banding dgn budak politeknik yg ambik pasal engine dan sebaya ngn aku,aku rase diorg boleh gk tngk2..aku ni mmg x tau ape langsung..teruk3..tungu2 punya tungu,bas lg satu x datang2 ambik..yg datang peronda highway..wat mnde..bkn boleh blik umah lg..aku tunggu lg..pastu ade mmber bgtau,bas yg nk datang amik dtang dari terengaanu..haha..lawak gile..aku sedang berade kt temerloh..klo nk compare,temerloh-kl lg dekat dr temerloh-terengganu..tp nk wat cane,syarikat bas tu kt terengganu j..tunggu laa..dari pkol 1.30 smapai 8 pg..
smayang subuh gune tayamum,pastu dlm bas..1st time aku wat cm2..mmg bes aa semalaman di holiday villa temerloh..bkn smue org dapat rase duk kt sane..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

3 comments:

nursyafiqashafie said...

lme gle kn???haha
ak dgr cte 6jam,.hik3,.

mg bkn xdop owg nop,.tp jual mhal,.haha

jaya jr said...

2 ah,lame gile..tekanan aku..sakai punye bas,tp nk wat gane..
aku bkn jual mahal,tnggu hk aku nk j..haha

Aidi-Safuan said...

picture xde ke?
nak tengok~