Thursday, December 31, 2009

20 sen,10 sen

haha,da mcm ape style ambik gambor..tp xpe ah

mcm biase,saat berganti saat,minit berganti minit,jam berganti jam,hari berganti hari..pas2 da ckup 12 bln,giliran tahun pulak ambik turn nk kne ganti..mlm ni,khamis mlm jumaat yg mulia,thun 2009,tahun yg penuh dgn mcm2 kontroversi tp bkn dr aku akan melabuhkan tirainye..klo kite tngk tv,mst ade rancangan yg dibuat ntuk highlite ape2 yg penting mcm malaysia menang emas bola kt sukan sea ari2 dn mcm2 lg..aku malas nk tulis bnyk..haha..same goes 4 me..bnyk mnde terjadik sepanjang 2009..dr sekecik2 perkare,smpai laa yg penting2..aku pn xleh nk list aku rse..tp pd firasat aku,aku agak berubah..cket j,xbnyk...masih mcm dlu..haha..perasan betol..

sepanjang 2009 jgk,aku ngn mmber2 kt blik aku mahupon blik laen semakin akrab..mcm cekelat hacks dan pembungkusnye..tp bile aku cakap pasal cekelat hacks aku akan teringat satu kisah mase aku kt sekolah dlu..ade laa sorg cg aku,mase tu dlm kelas,die cg pjk(pendidikan jasmani dan kesihatan) tp dlm mse yg same mampu menagjar sejarah..die tnye budak2 dlm kelas aku..

"ape maksud disebalik cekelat hacks tu?"

bdk2 ni muka blurr..x tatau po..skadar pembungkus j aa..pastu cg pon bg jawapan.

"maksudnye hanya aku cinta kau seorang..cg dlu klo nk usha awek gune skill ni aa"

aku ngn mmber2 pon gelak j..boleh pakai jugak skill ni,gula2 hacks murah j..seposen 2 bijik..doploh sen 4 bijik..tp sampai skang ni aku masih blom aplikasi lagi..bile laa agaknye aku nk guna skill tu..trpikir jgk kdang2..taun 2009 da nk abis mlm ni..mungkin tunggu taun baru kot..hahaha..lg pn org kate awek klo yg datang sndiri bru bes..klo yg dicari2 ni biase x dapat pon..

mlm ni pon aku x tau nk wat pe..nk kluo takot duit abis bnyk sngt..mcm weekend ari tu..aku plan nk kluo bli baju kemeja putih ngn jam j..las2 aku pegi beli sweater..lari terus budget aku..tp pd pandangan aku sweater tu mmg stylo..warne putih..yg aku pkai dlm gambor kt atas..lg satu aku mmg suke kumpul mnde cmni..kumpul spek,kasut..haha..klo xkene tempat,mmg pokai laa..tp stkat ni alhamdulillah,masih lg mampu bertahan seperti biase..aku harap dgn kedatangan tahun baru,hobi ini msih boleh diteruskan disamping hobi2 laen..haha..

untuk semua,selamat tahun baru dan dengan semangat dan azm baru 2010,kite same2 memajukan diri untuk agama,bangsa dan negara..sekian..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

2 comments:

cutie gurl said...

cg asman kah??hahaha..taun baru neyh ley ar aplikasi kan yer..hek3..selamat taun baru..smoge sgaleny baru bersama ngan azam yang baru dan bernas juga..heee

jaya jr said...

mmg cg asman pon..
hihi..
kdang2 pkir2 ok gk bergaul dgn beliau..
pale gile2..
haha..