Saturday, May 11, 2013

meraikan pernikahan ahli berdaftar GATEM yang pertama

aku perasan,sejak dua menjak ni,tak ramai yang nak cakap soal kawen,soal makwe ke..mungkin sebab frust kalah pru13 aritu kot..termasuk laa aku..tapi die ni laen..sebab die dah plan lame,bile sampai mase,menang pru ke,kalah pru ke,ijab qabul tetap kene jalan..tahniah Hafiz Ariff dan isteri


***orang laen pergi jamuan kawen,ade laa jugak bawak member-member pempuan..paling koman klo tak sekereta,sekonvoi..tapi sebab ini wilayah GATEM,semua itu terlalu mainstream..puak puak puak,nikah terus *gambar ihsan nik fahmi* sebab malas nak pikul kamera semalam
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com