Thursday, May 16, 2013

Giant Bubble di Taman Layang-Layang Kepong

minggu lepas,saje cuci mata kat sini..sebab dah lame tak datang sini,nak tengok laa jugak ape perubahan yang ade..bile pergi hari minggu,memang ramai laa orang kat sini..kebetulan atau mungkin tidak disengajakan,memang ade perubahan..biasenye nampak orang maen layang-layang,roller blade je..tapi kali ni ade Giant Bubble..tak tau laa dah lame ade,ataupon aku baru tahu..tapi klo ikutkan cara abang tu mintak tolong promote macam baru je lagi ade..nak maen pon senang macam maen belon sabun yang budak-budak suka beli sebotol 2 ringgit tu..cuma yang ni belon sabun berskala besar..lagi kuat angin,lagi seronok nak maen..harga bergantung pada holder tu..kecik RM2,sederhana RM3,besarRM4..untuk mula-mula dapat satu scoop 'je' air sabun..sikit jugak nampak pada gaya..boleh laa layan 10 kali kot..bile air sabun dah abeh,nak refill air sabun satu scoop setengah RM1.50..tak puas hati jugak,refill sampai puas hati..kah3





***sape nak belanja,nak photoshoot,boleh PM..keh3

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

3 comments:

Aween Md Zahir said...

Nice photos ;) Lawa ! Looking forward to do the same thing, one day insyaALLAH

[k]o{q}i[n] said...

hurmm...bile la dapat masuk dalam koleksi beliau ni... :p

sarah leana's :) said...

Last Saturday my sis pergi sana, for shoot picture tunang kawan dia. and dia kata seronok main giant bubble ni :D