Monday, August 27, 2012

blues monday versi Aidilfitri


adakah ini blues monday tahap tertinggi???isnin pertama selepas cuti Aidilfitri..haha,monday blues ke blues monday ke tak penting..yang penting,dah ramai yang kembali bekerja dan tak kurang juga yang kembali meneruskan student's life..yang nak UPSR sibuk nak exam,Yang PMR pon same,yang SPM duk jawab exam trial..tapi aku masih di rumah menghabiskan kuih-kuih raye yang masih tersusun di atas meja..tak tahu laa bile nak habis..di Terengganu,takde erti blues monday sebab kat sini dah mule kerja semalam,Ahad..orang sini panggil Sunday..Ahad tu loghat orang kolumpo..

takde ape sangat nak di'update',sekadar mengenang balik raye minggu lepas..gambar ni pon ambik secara candid je..duk cangkuk tepi jalan..tengah-tengah diorang makan angin atas jalan tu, dengar laa diorang cakap "eh eh,ade orang ambik gambar kite tu" tapi diorang steady je..tak meroyan sangat nak buat pose pelik-pelik,just steady je..lagi senang aku candid..kih3..

***dulu memang suke candid gambar makwe,tapi skang ni rase bersalah pulak klo candid gambar makwe jadinye ini je laa yang termampu :)



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

3 comments:

K O R I E said...

mood raya unt minggu dah slow, xmcm minggu lepas.

Chuu Muqhlis said...

tp skng mood raye sekejap je dah habis..raya ke 3-4 da x rmai org jln2 beraya. kat tmpat aku la..tmpat len x twu lak

siti khadijah said...

hahaaa..candid je candid!