Tuesday, December 24, 2013

terjahan pertama ke burger bakar kaw-kaw




1st time makan burger bakar kaw-kaw kat seksyen 2Wangsa Maju..lepas tu 1st time jugak pegi karaoke kat Sri Gombak..kalau pegi sorang tak best..kena skala besar baru best..tapi macam biase laa,perempuan memang takde..amacam?agak-agak sebelum grad boleh ade makwe tak?wallahua'lam :)
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

3 comments:

Umie Artoqiemie said...

boleh tu.. spray banyak2 sikit perfume hehe :D
alamak sedap plak la burger tuuu.

Sang Harima said...

Amboi Umie, test Amir Hasif nampak. Ambik terus Mad..

jaya jr said...

umie: haha..skang ni pon dah cukup banyak dah sembur perfume..beger memang laa sedap lagi-lagi sementara takde GST

SH:haha..mu nok orang dekat,aku pon nok hok dekat jugok..