Thursday, January 31, 2013

[gambar] sillhoute di Masjid Terapung

pepatah melayu ada menyatakan 'hidup segan mati tak mahu'..ni baru post kedua tahun 2013.tujuan berblog yang dulunye nak suh ramai makwe follow dah luput..untuk mase ni tinggal nak kongsi-kongsi gambar je..kot-kot ade orang minat ambik gambar suke nak singgah sini ke,boleh laa buat modal..sebab bile tengok-tengok,ramai jugak kaum hawa pikul kamera pegi mane-mane..kahkahkah



***ade jugak hasil untuk cuti kali ni..Alhamdulillah

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

3 comments:

fiqaliqa said...

oho. baru perasan blog sy ada di sidebar. tenkiuwwww :)

fiqaliqa said...
This comment has been removed by the author.
SaraH ZuL said...

nice !