Skip to main content

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka


Comments

Unknown said…
Hello!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)
Ronaldo drogba said…
ROku is the kind of network that will always entertaining. for more about Roku visit the below link
Roku.com/link
Jason Mathew said…
ROku network that will always entertain you . for more about Roku visit the below link
Roku.com/link
James Whatt said…
A tech writer who is passionate to write about streaming devices and its channel programs. Apart from my work, I am interested in music and sketching. Are you a person who needs updates about the new releases and is interested in tech blogs www.roku.com/link The Roku device can be activated by using an activation code. But first you will have to carry on with the setup process. Begin the setup process by connecting the cables to their respective ports. Then turn ON the streaming device and connect it to a firm internet facility. Now you can add the required channels using how to link roku to account to explore and enjoy. So, if you face problems while activating the streaming device then report your queries to the technical team on roku.com/link to enter code who are always ready to provide you with solutions

also refer how to activate roku also and roku.com/link
jacob said…
Aol Desktop Gold Downloadis a faster and most secure software for Windows and Mac. You can follow step by step instructions to get Aol Desktop Gold Software.
ابو خوخه said…
الكثير من ربات المنزل ياعنو من البقع
الموجوده فى الكنب لكن معانه لا تعانى من شى
شركة تنظيف كنب بالاحساء
شركتنه من افضل الشركات فى غسيل الكنب
بامدينة الاحساء لانها تمتلك الكثير
من افضل الادوات التى تزيل جميع البقع
Unknown said…
3ply Disposable Face Mask!!
Face Mask.
We have CE certificate ✅ Please do not hesitate to contact us for more info.
techmanoj said…


To install the MS office setup and enter product key, make sure that user have a good internet connection. Now to install office on the device, open the folder where you have downloaded the file.

install office home and student
techmanoj said…

After the launching of "Kids & Family" section on Roku channel, Roku is also adding new features to give more control to parents over the channel, what their kids can watch when accessing Roku channels.

roku.com/link
techmanoj said…

Norton.com/setup can only work when it has been activated. To activate your Norton Setup, the user is required to Enter 25 digit Norton Product Key.n install with product key click here for subtleties.

Norton Setup
techmanoj said…
Norton antivirus protects your data and important information from getting lost and damaged. Get your norton antivirus installed in your PC.

www.norton.com/setup
Roku-comlink said…
Though you can watch the Roku channel on all devices, the Roku streaming device is the easiest way for you to opt for. Log in to Roku com link enter code without any more delay and get your subscription. Get the premium version of the Roku channel today.
Aiden Jangra said…
You may experience an issue frequently once you start using HP Sprocket Printer. If you are encountering HP Sprocket Printer Out of Paper Error issue with the app, consider connecting the printer with some other devices.
Our easy to use items are not just looked for after for their convincing plan, prevalent quality and best worth, yet they additionally have creative highlights that improve the lives of our customers. Is your Garmin express guiding you through old pathways? That means it’s time to install the Garmin Express software on your Mac or Windows and download the latest maps.
If you are facing any trouble with your AOL Desktop Gold for mac/Window. Get Contact Install AOL Gold Toll free Number or download AOL Desktop Gold link.
Read more: - Install AOL Desktop Gold | Reinstall AOL Desktop Gold for Mac
techsbcglobal said…
If you face any problem regarding SBC Global email then contact us on our SBCGlobal Support Number.
Read More : - SBCGlobal Technical Support Phone Number | SBCGlobal Customer Care Number
martin said…
Downloading AOL Desktop Gold software is a very simple easy steps process. Do not require any technical knowledge for installing Downloading AOL Desktop Gold

Popular posts from this blog

first ever sticky post

dengan sedikit kelainan layout,kite bukak entri baru..tak pasal-pasal web yang simpan stok layout sebelom ni thecutesblogontheblock kene virus..terpaksa lah pindah kepada stok kat web laen..pilih punye pilih,kali ni save yang simple dah laa..lapangkan pandangan pengunjung friendstop..tak boleh serabut-serabut sebab takut aku sendiri pon naek serabut..maklumlah,skang ni kuat membebel sikit.. kebetulan tadi baru tau camne nak buat sticky post,pastu terpikir laa ape nak testt ngn sticky post?berkaitan ngn bloglist lah..bloglist friendstop open je..ade sape-sape nak masuk bloglist friendstop?klo ade nak laa jugak tanye kenape nak masuk?ade ape ngn friendstop ni?pastu klo boleh bagi soalan yang berkaitan isu yang bes-bes kat aku..kat ruangan komen cukup..soalan tu sebab nak buat ulasan kat sini klo da kering idea sangat..haha..tapi lepas tu aku pilih balik laa..tengok keadaan..klo kene soalan susah-susah nak pulak aku study tengah-tengah malam semata-mata nak buat entri menjawab soalan.. sa

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya.. aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri.. contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah bias