Sunday, March 24, 2013

cuti pertengahan semester yang dah dekat dengan pilihanraya

cuti pertengahan semester muncul jua..1 petang semalam bertolak dari Gombak,11 malam baru sampai rumah..bendera pilihan raya dah banyak sepanjang jalan..markas pilihanraya pon dah banyak beroperasi..tiang-tiang lampu pon dah banyak bertukar jadi tiang bendera..pokok kelapa pon terkena tempias yang sama..kalau dekat seimpang empat lampu isyarat tu,bukan nak tunjuk bendera sangat,nak tunjuk bendera tu banyak..ape laa tak cerdik punye cara pasang..kalau macam tu bendera nak berkibar pon payah..

baju versi pilihanraya pon dah bertambah-tambah ni..sampai ke stesen minyak pon orang bagi baju free nak kempen pilihanraya..bagi baju putih biru lepas tu request nak ambik gambar..ok,takdehal lah..tapi aku tutup muke laa..kah3


***kalau ade rezeki,nak bini yang macam ni laa *gambar diambil pada tahun lepas*

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com